Φτάσαμε στα μισά του Μαΐου και έχοντας επικυρωθεί το Πρωτάθλημα και έχουν αρχίσει οι αγώνες κατάταξης των 4 ομάδων πλην του Πρωταθλητή συνεχίζεται ακάθεκτα η τήρηση του νόμου ( Συμφερόντων ).
Δεν εξηγούνται αλλιώς κάποια γεγονότα που διαδραματίζονται και δυστυχώς πρέπει να
< καταπίνουμε την Καμήλα …>
Στο πρόσφατο παρελθόν έγινε ό Τελικός του Κυπέλλου με επεισόδια και τα συναφή που μείωσαν και αμαύρωσαν το ποδοσφαιρικό τοπίο και την Ελλάδα γενικότερα .
Ακόμη επίσημα δεν έχει παραπεφθεί κανένας και όλα κυλούν ομαλά ..
Εχθές όμως ο Αθλητικός Εισαγγελέας παρέπεμψε τον Ο.Σ.Φ.Π με το χειρότερο άρθρο που έχει τις χειρότερες τιμωρίες εάν δεν καταπέσει κατά την διάρκεια της εκδίκασης .
Ο λόγος για τον αγώνα που έγινε 1η Απριλίου και ολοκληρώθηκε χωρίς καμία καταγγελία την ώρα που έπρεπε .
Το θέμα είναι δυσκολοχώνευτο για κάθε υγιή σκεπτόμενο νου .
Πριν λίγες μέρες ο Ο.Σ.Φ.Π τιμωρήθηκε για μετέπειτα αγώνα και όχι μόνο εξέπεσε αργότερα η ποινή που του είχε επιβληθεί .
Επανερχόμαστε στην 1η Απριλίου και καλείται να απολογηθεί κατηγορούμενος με βαρύτατες ποινές βάση του άρθρου που παραπέμπεται με την δικαιολογία ανεπαρκών και συγκρουόμενων καταθέσεων πέραν της πραγματικότητας .
Το Ερώτημα που μπαίνει είναι απλό ..
< Πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο στα τεκταινόμενα του Αθλητικού Χώρου ;>
Όχι βέβαια στόχος είναι να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από το νέο Πρωτάθλημα .
Έχω άποψη βάση Δημοκρατικού δικαιώματος μου να εκφέρω την άποψη μου και αυτή θα καταθέσω στις τρεις πιο κάτω γραμμές .
- Να δεχθώ ότι η παραπομπή είναι σωστή ;
- Εάν ναι τότε πότε και πόσο θα τιμωρηθούν και με ποιο άρθρο οι ομάδες του Τελικού .
- Στόχος είναι η εξυγίανση του Ποδοσφαίρου μονόπλευρα ;
- Στόχος είναι να εξυπηρετήσουμε άλλα συμφέροντα ;
- Μια απάντηση και όχι ετεροχρονισμένη στηριγμένη στην πραγματικότητα και όχι στις προθέσεις τις διαβλητές με διαστρεβλωμένες ετεροχρονισμένες καταθέσεις χρειάζομαι .
Η δική μου θέση είναι απλή .
Δεν μπορώ να καταπιώ άλλες καμήλες και μάλιστα με το σαμάρι τους και να διυλίζω τον κώνωπα της κάθαρσης .
Η Πρωταπριλιά είναι μία φορά τον χρόνο ,εκτός και την καθιερώσουμε στην καθημερινότητα μας .
Ο
Προσομοιωτής


